lördag 12 maj 2012

Lärare gör sina röster hörda!

Man skulle lätt kunna tro att jag helt slutat blogga - ett eller inget inlägg per månad är verkligen inget att skryta med. Men jag vill på det bestämdaste understryka att jag inte alls slutat, jag bara tar lite väl långa pauser i bloggandet just nu. Trots alla goda föresatser om att skriva mer, så har det blivit precis tvärtom. jag måste verkligen vara skitdålig på att prioritera - eller också var det inte rätt tid att skriva just denna kyliga och lite trista vår.

Nåväl, jag antog en bloggutmaning i mars och skrev om några kvinnliga förebilder. Nu antar jag ännu en utmaning och deltar i en bloggstafett initierad av Anne-Marie Körling. Hon brinner verkligen för skolfrågor och skriver fantastiskt bra i sin blogg, på Facebook och Twitter. Här kan du läsa mer om hur LÄRARTYCKET går till. Körling har även startat en bloggstafett för rektorer - Rektorstycket.

Så här uppmuntrande skrev Anne-Marie till mig:
"Eva-Marie – du får absolut vara med. Lägg proven åt sidan några minuter, skriv av lust och fägring stor hur mycket du vill om läraryrket!"
Så det tänker jag göra! Återkommer med mitt bidrag inom kort - jag lovar och svär.
Och du - häng på vet jag!

1 kommentar: